Kom naar een Executive Briefing

Neem kennis van onze krachtige trainingsconcepten

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een inspirerende kennismaking onder leiding van onze Master Trainer Willeke Kremer. Samen met andere HR specialisten, managers en specialisten van diverse organisaties maakt u op praktische wijze kennis met de achtergrond en de vaardigheden van onze unieke trainingen. Tevens leert u over de verschillende toepassingen van de trainingsmethodiek in uw organisatie. De sessie is interactief, waardoor u niet alleen kennis maakt met de krachtige trainingsconcepten, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis neemt.

Wat leert u?

Naast andere besturingssystemen heeft iedere organisatie ook een ‘Cultureel Besturingssysteem’. Het Cultureel Besturingssysteem (CBS) vormt de vaak onbewuste basis voor het gedrag van de medewerkers. Dit gedrag komt tot stand op basis van de set aan geschreven en ongeschreven regels, gewoontes en gebruiken binnen de organisatie. Vaak zien we naast effectief gedrag, ook ineffectief gedrag en soms zelfs ongewenst gedrag dat hardnekkig aanwezig is, ondanks vele pogingen dit te veranderen. Alle methoden van VitalSmarts zijn erop gericht om ineffectief gedrag om te buigen in effectief gedrag. Niet met trucjes, maar op structurele wijze door de verandering op meerdere niveaus vorm te geven.

Tijdens een Executive Briefing leert u hoe onze trainingen een bijdrage leveren aan het creëren van een gezond Cultureel Besturingssysteem en hoe u hiermee een versnelling kunt aanbrengen in de resultaten die u nastreeft.

Met onze trainingen leert uw organisatie onder andere hoe u:

  • veilige dialoog creëert omtrent elk gevoelig onderwerp;
  • elkaar aanspreekt op verantwoordelijkheid;
  • gedragsbarrières binnen uw organisatie oplost;
  • betrokkenheid van medewerkers vergroot;
  • effectief gedrag stimuleert voor betere resultaten.

Duur: 2 uur durende middagsessie:
• Beïnvloeden van Gedrag van 13.00 tot 15.00 uur
• Cruciale Gesprekken van 15.30 tot 17.30 uur.

Tarief: € 50 exclusief BTW per persoon per sessie, inclusief het originele boek.

Combinatie: € 75 exclusief BTW, wanneer u op dezelfde middag beide Executive Briefings bezoekt.

Waar en wanneer kan ik deelnemen?

Schrijf nu in op één van de Executive Briefings in Hotel Fletcher Nieuwegein-Utrecht, naast de A2