Neem deel aan een open training

Deelname aan een tweedaagse open training is een leerzame interventie, waarmee u nieuwe wegen kunt bewandelen. Onze open trainingen kennen een unieke aanpak waardoor de leerintensiteit in 2 dagen erg hoog is. Er wordt gewerkt met herkenbare voorbeeld video’s en praktijkgerichte oefeningen. We zijn trots dat onze lesmethode in een internationale prijs heeft gewonnen voor innovatie en resultaat.

Wat leert u?

Tijdens de tweedaagse training Cruciale Gesprekken leert u 9 unieke vaardigheden om uw moeilijke gesprekken sterk te verbeteren. In plaats van vluchten of vechten bent u in staat om tot dialoog te komen, ondanks alle gevoeligheden.

Tijdens de tweedaagse training Beïnvloeden van Gedrag leert om een verandering voor u zelf, uw team, of uw organisatie echt succesvol in gang te zetten. U leert om gedrag te analyseren en cruciale momenten te ontdekken, zodat u vervolgens een veranderplan kunt uitwerken volgens de 6 bronnen van invloed. Neem uw uitdaging mee naar de training en werk direct aan uw veranderplan.

U kunt ook kiezen om eerst een Executive Briefing te volgen voor een eerste kennismaking. Na de reguliere training heeft u de mogelijkheid om de Trainersopleiding te volgen. U bent daarmee gecertificeerd om binnen uw eigen organisatie de trainingen te mogen geven.

.

Duur: 2 dagen met één week ertussen van 09.00 tot 17.00 uur

Tarief: € 995 exclusief BTW, inclusief een uitgebreid lespakket met onder andere 6 audio CD’s.
Tariefsopbouw: € 680 voor lesgeld, € 195 voor het lespakket en € 120 voor de accommodatie.

Ongelimiteerd herhalen: U kunt de training zo vaak herhalen als wenselijk.
U betaalt alleen de accommodatiekosten.