Bestel uw boek vandaag

Meer dan 3 miljoen mensen hebben deze boeken al gekocht.

 

Crucial Conversations (Nederlands)
Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

Wij introduceren de New York Times business bestseller waardoor organisaties zijn getransformeerd en de manier waarop mensen communiceren is veranderd. Met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, geeft dit boek u de vaardigheden hoe u voor te bereiden op gesprekken met grote belangen, hoe boosheid, frustratie of gekwetste gevoelens om te zetten in krachtige dialoog en hoe u een veilige omgeving creëert, waarin vrijwel alles bespreekbaar is.

U wilt meer dan 10 boeken bestellen? Informeer naar de staffelkorting en bel 085 020 1155.

Bestellen

 

 

Influencer Book Cover

Influencer (Nederlands)
De kracht achter succesvol veranderen

Ondanks al onze pogingen weten maar weinig mensen hoe gedrag te beïnvloeden. Deze internationale bestseller over het leiden van veranderingen, combineert de vaardigheden van tal van succesvolle beïnvloeders met 5 decennia sociaal-wetenschappelijk onderzoek. Dit levert een bewezen verandermodel op om diepgeworteld gedrag en barrières in teams en organisaties succesvol te veranderen.

U wilt meer dan 10 boeken bestellen? Informeer naar de staffelkorting en bel 085 020 1155.

Bestellen

 

 

Crucial Accountability Book Cover

Crucial Accountability (Nederlands)
Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag en niet-nagekomen afspraken

Niet-nagekomen afspraken, gemiste deadlines en ongepast gedrag zijn niet alleen ergerlijk; ze zijn funest voor de effectiviteit van uw organisatie en vormen de oorzaak van talloze relatieproblemen. ‘Crucial Accountability’ biedt praktische vaardigheden om uw zakelijke en persoonlijke relaties en resultaten te verbeteren en dergelijke problemen voorgoed op te lossen.

Bestellen