Uw voorbereiding

Hartelijk dank voor het bezoeken van de pagina met zelfanalyses en tools. Of u al een training heeft gevolg, of nog gaat volgen, deze pagina helpt u om voorbereid te zijn op het toepassen van de vaardigheden, inzichten en strategieën die u in de training worden geleerd.

Kijk hieronder bij de training die u heeft gevolgd, of gaat volgen.

Engelse vlagGo to preparation in English

VOOR de training

De volgende informatiebronnen helpen u om goed voor te bereiden en het meeste rendement te halen uit uw training Crucial Conversations.

Voorbereidingsopdracht training Crucial Conversations

SOS test – zelfanalyse vechten en vluchten (PDF versie)

SOS test – zelfanalyse vechten en vluchten (digitale versie)

Eerste hoofdstuk van het boek Crucial Conversations (Nederlandse editie)


NA de training

Het volgende document bevat veel tips om u verder te verdiepen en te oefenen, zodat u de vaardigheden goed gaat beheersen die u heeft geleerd in de training Crucial Conversations.

Vervolgtraject en nazorg training Crucial Conversations

VOOR de training

De volgende informatiebronnen helpen u om goed voor te bereiden en het meeste rendement te halen uit uw training Beïnvloeden van Gedrag. Vult u de eerste twee documenten in en neem deze mee naar de training. Lees de laatste 2 documenten alstublieft goed door.

Met de zelfanalyse ‘Stijl van Invloed’ onderzoekt u welke methodes u gebruikt om hardnekkige, uitdagende problemen op te lossen binnen uw team of de hele organisatie. Dit assessment bestaat uit acht onderdelen en helpt u te ontdekken in hoeverre u de zes bronnen van invloed gebruikt, wanneer u diepgeworteld gedrag probeert te veranderen. Breng uw analyse alstublieft mee naar de training.

Zelfanalyse ‘Uw Stijl van Invloed’ (PDF versie)

Zelfanalyse ‘Uw Stijl van Invloed’ (digitale versie)

Voorbereidingsopdracht training Beïnvloeden van Gedrag

Hoe krijgt u 10X zoveel invloed?

Eerste hoofdstuk van het boek Influencer (Nederlandse editie)


NA de training

Het volgende document bevat veel tips om u verder te verdiepen en te oefenen, zodat u de vaardigheden goed gaat beheersen die u heeft geleerd in de training Beïnvloeden van Gedrag. Daarnaast kunt u als deelnemer na de training het werkboek downloaden met uw inlogcode.

Vervolgtraject en nazorg training Beïnvloeden van Gedrag

Klik hier voor de beveiligde pagina met het WERKBOEK.

Deze pagina met het werkboek is exclusief beschikbaar wanneer u de training heeft gevolgd. Zo heeft u voor elke veranderuitdaging weer een nieuw werkboek. U heeft een inlogcode gekregen van uw trainer, voor deze beveiligde site. Als u deze kwijt bent, neem dan contact op (0172) 423 458.

VOOR de training

De volgende informatiebronnen helpen u om goed voor te bereiden en het meeste rendement te halen uit uw training Crucial Accountability.

Voorbereidingsopdracht Crucial Accountability

Crucial Accountability “Wat zou u doen?” zelfanalyse – PDF versie

Crucial Accountability “Wat zou u doen?” zelfanalyse – Digitale versie

Hoofdstuk 1 van het boek Crucial Accountability


NA de training

Het volgende document bevat veel tips om u verder te verdiepen en te oefenen, zodat u de vaardigheden goed gaat beheersen die u heeft geleerd in de training Crucial Accountability.

Crucial Accountability Oefenschema

Crucial Accountability Gespreksplanner