Hoe vitaal gedrag impact heeft op resultaat en levens verandert

De VitalSmarts strategie om resultaat te verbeteren is gebaseerd op het beïnvloeden van gedrag, maar niet zomaar elk gedrag. Tijdens onze bekroonde trainingsprogramma’s leert men vitaal gedrag met veel impact, dat wanneer consistent en breed ingezet, leidt tot verandering in ieder aspect van persoonlijke en professionele performance. Vele organisaties hebben bij VitalSmarts Benelux aangeklopt om te helpen bij het oplossen van zwaarwegende, chronische problemen.

Bekijk het verhaal van Tom. Het is een voorbeeld uit Amerika, maar in Nederland en België krijgen we soortgelijke verhalen van onze cursisten te horen.

Klantverhalen

Wanneer u uw medewerkers de effectieve, vitale vaardigheden leert om zich vrij uit te spreken, verantwoordelijkheid te nemen, of vastgeroest ongewenst gedrag te veranderen, zult u zich scharen in het rijtje van honderden organisaties die door middel van onze trainingsconcepten hun cultuur en resultaten sterk hebben zien verbeteren, zoals:

• Kwaliteitsverbetering van 30 – 40%
• Klachten reductie tot 90%
• Omzetverbetring tot 50%
• Medewerkerstevredenheid tot +80%
• Veiligheid verbetering van 40-60%

Meer klantverhalen

Trainersverhalen

Het VitalSmarts netwerk van gecertificeerde trainers is verantwoordelijk voor een indrukwekkende verandering binnen hun organisaties over de gehele wereld. lees hoe interne trainers de trainingsconcepten organisatiebreed hebben uitgerold en zich hebben verzekerd van blijvende, meetbare resultaten.

Meer trainersverhalen

foto Gitta Reiszner

foto Chantal Huf

Gitta Reiszner

“Eén steen in de vijver kan alles in beweging zetten”

Lees de trainersverhalen


Chantal Huff

“Je kijk op het voeren van gesprekken zal na deze training nooit meer hetzelfde zijn”

Lees de trainersverhalen