Onze missie

Onze missie is om mensen en teams vitaler te maken door vaardigheden aan te reiken voor effectief gedrag, waardoor relaties en prestaties verbeteren.

We leren professionals en (informele) leiders hoe zij:

  • Vanuit veiligheid de dialoog kunnen aangaan over ieder onderwerp
  • Een cultuur creëren waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt
  • Invloed kunnen uitoefenen op organisatie-breed gedrag
  • Betrokkenheid van medewerkers kunnen vergroten met zelfgestuurde verandering

Onze organisatie

Als innovatieve ontwikkelaar van bedrijfstrainingen en leiderschapsontwikkeling, combineert VitalSmarts meer dan 30 jaar eigen onderzoek met de best practice van 50 jaar sociale wetenschappen om leiders en organisaties te helpen om nieuwe performance niveaus te bereiken.

Wij focussen specifiek op het gedrag van mensen als onderliggende geschreven en ongeschreven regels die bepalen wat medewerkers nu daadwerkelijk iedere dag doen. Dit gedrag bepaalt het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Het werk van VitalSmarts binnen enkele van de grootste organisaties ter wereld heeft ertoe geleid dat we 4 sets van specifieke vaardigheden hebben kunnen identificeren die de basis vormen voor succesvolle bedrijven. Wanneer deze krachtige vaardigheden gecombineerd worden ingezet leidt het tot een gezonde cultuur waarin foutloze processen en consistente innovatie worden aangemoedigd. Deze 4 sets van vaardigheden worden getraind in de bekroonde cursusprogramma’s van VitalSmarts, met dezelfde titels als de beroemde boeken: Cruciale Gesprekken, Beïnvloeden van Gedrag, Cruciale Feedback en Persoonlijke Verandering.

VitalSmarts heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen getraind. meer dan 300 van de 500 grootste organisaties ter wereld hebben significante resultaten geboekt door het gebruik van onze beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. VitalSmarts is wereldwijd één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten.

Management VitalSmarts Benelux

VitalSmarts Benelux is opgericht per 1 april 2013 door Sander van Eijnsbergen en Willeke Kremer. Zij zijn ieder voor een gelijk deel eigenaar. VitalSmarts Benelux is een zelfstandig trainingsinstituut en heeft een licentie waarmee zij onderdeel uitmaakt van het wereldwijde VitalSmarts netwerk. De licentie houdt in dat VitalSmarts Benelux het exclusieve recht heeft om de de trainingsconcepten Crucial Conversations (Cruciale Gesprekken), Crucial Accountability (Cruciale Feedback), Influencer (Beïnvloeden van Gedrag) en Change Anything (Persoonlijke Verandering) te verkopen en uit te voeren in de Benelux landen Nederland, België en Luxemburg. VitalSmarts Benelux is nauw betrokken bij alle wereldwijde onderzoeken, innovaties en projecten en is tevens uitgever van de Nederlandse boeken Crucial Conversations en Influencer.

Willeke Kremer is als Master Trainer inhoudelijk specialist en traint over de hele wereld. Zij leidt trainers op, coacht hen en begeleid organisaties bij hun veranderingsproces. Tevens is zij content expert en houdt zich bezig met de vertaling en doorontwikkeling van cursusmateriaal, artikelen, onderzoeken en boeken.

Sander van Eijnsbergen is, naast inhoudelijk deskundig, vooral de organisatorische kracht achter VitalSmarts Benelux. Ook strategie, marketing, PR, inhoudelijke begeleiding van klanten en internationale betrekkingen behoort tot zijn takenpakket.

Sander

Sander van EijnsbergenMede-eigenaar / CEO
Telefoon: 0031 (0)85 020 11 55
svaneijnsbergen@vitalsmarts.nl

Willeke

Willeke KremerMede-eigenaar / Master Trainer
Telefoon: 0031  (0)85 020 11 55
wkremer@vitalsmarts.nl