Welkom trainers!

Als VitalSmarts trainer heeft u toegang tot een aantal exclusieve hulpmiddelen, zoals:

Trainer Zone

Trainer Zone Screenshot

De Trainer Zone (Engelstalig) herbergt alle instrumenten en hulpmiddelen die u nodig hebt voor uw kennis en vaardigheden als VitalSmarts trainer. Via de Trainer Zone kunt u:

  • Netwerken met meer dan 7.500 trainers
  • Best practices delen
  • Trainersvaardigheden verbeteren
  • Experts consulteren voor uw vragen
  • Trainingsproces in kaart brengen

Om in te loggen, bezoek de Trainers Zone vandaag nog. Selecteer “Create Account” en schrijf in met hetzelfde e-mailadres als op uw certificeringsovereenkomst. Bekijk na aanmelding als eerste de introductievideo’s.

Bezoek de internationale Trainer ZoneBezoek de Trainer Zone van VitalSmarts Benelux

Picture of Trainer Talk Newsletter

Nieuwsbrief voor trainers

Als gecertificeerde VitalSmarts trainer ontvangt u een Nederlandstalige nieuwsbrief en daarnaast een Engelstalige (Trainers Talk) van onze Amerikaanse specialisten. De nieuwsbrieven bevatten nuttige tips en herhalingen, ontworpen om uw trainersvaardigheden toe te passen en uit te breiden.

Trainersnieuwsbrief

Image of Elite Awards

T-Day

Jaarlijks organiseert VitalSmarts Benelux in Nederland een T-Day, een Nederlandstalige trainersconferentie van één dag voor gecertificeerde trainers. Deze dag is interactief met verschillende inspirerende workshops gericht op kennisuitwisseling en didactiek.

Webinar Series Screenshot

Trainer Webinars

Elk kwartaal houdt een van onze Amerikaanse auteurs of Mastertrainers een webinar over boeiende (trainings-) onderwerpen. U kunt vanachter uw computer interactief meekijken en -doen. Meer informatie over deelnemen aan deze trainer webinars vindt u op de Trainer Zone.

Bezoek de Trainer Zone

REACH Trainerscongres

reach
reach1
reach2
cc-willeke
reach4
reach3

REACH is een jaarlijks congres speciaal voor gecertificeerde VitalSmarts trainers. Het meerdaagse congres is ontwikkeld om u de kans te geven te netwerken met collega trainers en experts uit het bedrijfsleven (profit en non-profit). Daarnaast zijn er tal van workshops en keynote sprekers om van te leren en zo uw vaardigheden als trainer aan te scherpen.

Meer informatie over REACH (Engelstalig)