Training Persoonlijke Verandering ®

PDF folder ééndaagse training

Uitdagingen aanpakken op individuele gedragsverandering

Een organisatie kan pas groeien wanneer haar werknemers dat doen. Om werknemers te laten groeien in effectiviteit, dienen zij hier wel voor open te staan. De training Persoonlijke Verandering (ook wel Change Anything genoemd) laat werknemers herkennen welke belemmerende factoren hun persoonlijke groei in de weg staan.

Verandermanagement, zowel voor zakelijk als privé

Persoonlijke verandering is een ééndaagse training waarin u een baanbrekende methode leert om uitdagingen op het gebied individuele gedragsverandering succesvol op te lossen, zowel zakelijk als privé. U leert persoonlijke en sociale bronnen van invloed te herkennen die u op dit moment tegenwerken. Opvolgend leert u hoe u deze bronnen voor u kunt laten werken. Door dit te doen vergroot u uw mate van betrokkenheid en productiviteit en bent u tien keer beter in staat complexe problemen op te lossen.

Het leerdoel van Persoonlijke Verandering

De deelnemer leert binnen de ééndaagse training de volgende vaardigheden te ontwikkelen:

  • het leren herkennen van factoren die een verbeterd functioneren in de weg staan;
  • creëren van een plan dat leidt tot de gewenste blijvende resultaten;
  • het leren om feedback op het gebied van functioneren optimaal te benutten;
  • het gebruiken van de zes bronnen van invloed om de persoonlijke verandering te realiseren.

Voor wie?

De training Persoonlijke Verandering is voor iedereen die merkt dat gewoontes van negatieve invloed zijn op het functioneren of wanneer iemand denkt dat er nog persoonlijke groei mogelijk is. Deelnemers zullen na de training bij machte zijn om middels een systematisch proces hun gedrag positief te veranderen. Opvolgend zullen zij merken dat ze productiever, assertiever en succesvoller kunnen werken.

Inschrijven

Persoonlijke Verandering is voorlopig alleen als op maat gemaakte incompany training beschikbaar. De training zal worden gegeven met een Engels lespakket, maar kan wel in het Nederlands worden gegeven. Benieuwd wat de training Persoonlijke Verandering of een van onze andere trainingen voor u zou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met VitalSmarts Benelux voor meer informatie.

Training Persoonlijke Verandering

De training Persoonlijke Verandering wordt niet als open programma georganiseerd. Wij bieden deze training wel op maat (Incompany) aan, zowel in het Nederlands als in het Engels (Change Anything). Bij de training in het Nederlandse zal met Engels materiaal worden gewerkt.

Neem gerust contact met ons op via 0172 – 423 458 of gebruik het contactformulier.

Productinformatie

Training Persoonlijke verandering in 3 minuten

Training Persoonlijke verandering in 3 minuten

Unieke trainingsmethode

Unieke trainingsmethode

Visie Persoonlijke verandering

Visie Persoonlijke verandering

Joseph Grenny over Persoonlijke verandering

Joseph Grenny over Persoonlijke verandering

Gebruik deze tools om meer te leren over Training Persoonlijke Verandering ®: