Bijzondere trainingscontent en instructieontwerp.

VitalSmarts Instructional PlatformInnovatief trainingsplatformDe VitalSmarts trainingen zijn intuïtief ontworpen om de belangrijkste leerconcepten over te brengen zonder de verwarring van ‘overladen worden’ en ‘onnodige informatie’. In plaats van het gebruik van traditionele losse onderdelen, zoals PowerPoint, Youtube video’s, losse oefeningen en hand-outs zijn onze trainingen gebouwd op één handzaam digitaal platform, waar alles in zit. Dit zorgt dat de trainer soepel en professioneel de training kan begeleiden, ongeacht zijn of haar ervaringsniveau.

Award Winning VideosBekroonde originele video’sHet keurmerk van elke VitalSmarts training zijn de bekroonde originele leervideo’s. Videoscenario’s laten zowel het correcte als incorrecte gebruik van de vaardigheden zien op een vermakelijke en tegelijk leerzame manier. Onze video’s laten ook personen zien die de vaardigheden daadwerkelijk succesvol hebben toegepast zowel zakelijk als privé. Deze methode zorgt voor hoge betrokkenheid bij de deelnemers door de hele training heen.

Structureel toepassen en herhalen van de vaardighedenIedere training heeft ingebouwde simulatieoefeningen en herhalingen, zodat de deelnemer meteen de nieuw geleerde vaardigheden oefent. Deze oefenperiodes zijn zorgvuldig ontworpen rond één duidelijk afgebakende vaardigheid op maat voor toepassing in de praktijk, onder de coachende invloed van de leerpartner of trainer. Deelnemers ervaren meteen de kracht en waarde van de nieuwe vaardigheid en begrijpen eenvoudig hoe ze deze direct succesvol kunnen toepassen in hun eigen praktijk.