Trainer Certification Image

Trainer worden

Als je een grote groep medewerkers wilt opleiden is de goedkoopste methode het certificeren van eigen interne trainers. Wanneer (informele) leiders zelf de training geven komt de verandering krachtig van binnenuit. Zij kunnen best-practice vaardigheden laten zien door een voorbeeld te zijn.

Hoe word ik trainer?

Public Workshops Image

Open training

U of uw medewerkers kunnen deelnemen aan een vooraf geplande tweedaagse training. Deze trainingen zijn een perfecte, laagdrempelige manier om de kracht van de training zelf te ervaren. Gun u zelf deze leerervaring. De trainingen zijn in verschillende steden gepland.

Vind de dichtstbijzijnde training

In-House Training Image

Incompany training

Onze experts komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze professionele trainers kunnen uw teams tot 24 deelnemers opleiden op een locatie en tijdstip naar uw keuze. Investeer in uw medewerkers en geef ze de vaardigheden om effectiever hun resultaten te bereiken.

Neem contact op

Hoe wordt een VitalSmarts training gegeven?

VitalSmarts doorbreekt de typische, traditionele klassikale trainingsaanpak met lange rollenspelen die ver van de praktijk afstaan. Onze trainers maken gebruik van een innovatief trainingsplatform waarmee wij onze trainingsbelofte waarmaken: blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering door content en ontwerp van wereldklasse.

Elke training kent een interactieve klassikale aanpak ondersteund met originele video voorbeelden en oefeningen gericht op de eigen praktijksituaties. Onze trainingen zijn zowel leerzaam als vermakelijk. Ze overtreffen de traditionele communicatietrainingen door het accent te leggen op de ontwikkeling van echte gedragsvaardigheden.

De trainingsprogramma’s geven een dieper inzicht en betere toepassing van de vaardigheden in onze New York Times bestseller boeken, die ook onderdeel vormen van het uitgebreide lespakket.

De training wordt meestal als twee aangesloten dagen gegeven, maar kan ook op een andere wijze worden ingedeeld als dat beter uitkomt in uw organisatie, zoals twee losse dagen, of 4 afzonderlijke dagdelen.