Trainer Certification Image

Trainer worden

Als je een grote groep medewerkers wilt opleiden is de goedkoopste methode het certificeren van eigen interne trainers. Wanneer (informele) leiders zelf de training geven komt de verandering krachtig van binnenuit. Zij kunnen best-practice vaardigheden laten zien door een voorbeeld te zijn.

Hoe word ik trainer?

In-House Training Image

Incompany training

Onze experts komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze professionele trainers kunnen uw teams tot 24 deelnemers opleiden op een locatie en tijdstip naar uw keuze. Investeer in uw medewerkers en geef ze de vaardigheden om effectiever hun resultaten te bereiken.

Neem contact op

Public Workshops Image

Open training

U of uw medewerkers kunnen deelnemen aan een vooraf geplande tweedaagse training. Deze trainingen zijn een perfecte, laagdrempelige manier om de kracht van de training zelf te ervaren. Gun uzelf deze leerervaring. De trainingen zijn in verschillende steden gepland.

Vind de dichtstbijzijnde training

Hoe wordt een VitalSmarts training gegeven?

VitalSmarts doorbreekt de typische, traditionele klassikale trainingsaanpak met lange rollenspelen die ver van de praktijk afstaan. Onze trainers maken gebruik van een innovatief trainingsplatform waarmee wij onze trainingsbelofte waarmaken: blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering door content en ontwerp van wereldklasse. Elke training kent een interactieve klassikale aanpak ondersteund met originele video voorbeelden en oefeningen gericht op de eigen praktijksituaties. Onze trainingen zijn zowel leerzaam als vermakelijk. Ze overtreffen de traditionele communicatietrainingen door het accent te leggen op de ontwikkeling van echte gedragsvaardigheden. De trainingsprogramma’s geven een dieper inzicht en betere toepassing van de vaardigheden in onze New York Times bestseller boeken, die ook onderdeel vormen van het uitgebreide lespakket. De training wordt meestal als twee aangesloten dagen gegeven, maar kan ook op een andere wijze worden ingedeeld als dat beter uitkomt in uw organisatie, zoals twee losse dagen, of 4 afzonderlijke dagdelen.

Innovatief trainingsplatformDe VitalSmarts trainingen zijn intuïtief ontworpen om de belangrijkste leerconcepten over te brengen zonder de verwarring van ‘overladen worden’ en ‘onnodige informatie’. In plaats van het gebruik van traditionele losse onderdelen, zoals PowerPoint, Youtube video’s, losse oefeningen en hand-outs zijn onze trainingen gebouwd op één handzaam digitaal platform, waar alles in zit. Dit zorgt dat de trainer soepel en professioneel de training kan begeleiden, ongeacht zijn of haar ervaringsniveau.

Award Winning VideosBekroonde originele video’sHet keurmerk van elke VitalSmarts training zijn de bekroonde originele leervideo’s. Videoscenario’s laten zowel het correcte als incorrecte gebruik van de vaardigheden zien op een vermakelijke en tegelijk leerzame manier. Onze video’s laten ook personen zien die de vaardigheden daadwerkelijk succesvol hebben toegepast zowel zakelijk als privé. Deze methode zorgt voor hoge betrokkenheid bij de deelnemers door de hele training heen.

Structureel toepassen en herhalen van de vaardighedenIedere training heeft ingebouwde simulatieoefeningen en herhalingen, zodat de deelnemer meteen de nieuw geleerde vaardigheden oefent. Deze oefenperiodes zijn zorgvuldig ontworpen rond één duidelijk afgebakende vaardigheid op maat voor toepassing in de praktijk, onder de coachende invloed van de leerpartner of trainer. Deelnemers ervaren meteen de kracht en waarde van de nieuwe vaardigheid en begrijpen eenvoudig hoe ze deze direct succesvol kunnen toepassen in hun eigen praktijk.