Waarom VitalSmarts?

Wij geloven dat investeren in mensen uw team succesvoller zal laten presteren op alle bedrijfsonderdelen. Dat komt omdat de weg naar het bereiken van de gewenste doelen afhankelijk is van menselijk gedrag. VitalSmarts heeft een innovatieve benadering ontwikkeld, waarmee organisaties in staat zijn om een hoger prestatieniveau te bereiken door te focussen op het menselijke systeem: het Culturele Besturingssysteem (CBS). Net zoals bij elektronische apparaten zijn er basisfuncties nodig zoals input, output, data management en meer. En welke menselijke software heeft u nodig om uw team continue perfect en innovatief te laten presteren? Ons wetenschappelijk onderzoek heeft ons gebracht tot vier sets van fundamentele vaardigheden, die resulteren in effectieve samenwerking en een cultuur waarin verbeteringen routinematig worden doorgevoerd.

Deze vier sets zijn:

 • Persoonlijk: Persoonlijke effectiviteit en productiviteit
 • Interpersoonlijk: Open dialoog
 • Team: Aanspreken op en nemen van verantwoordelijkheid
 • Organisatie: Leiderschap door beïnvloeden van gedrag
Why VitalSmartsDe trainingen van VitalSmarts helpen organisaties om met effectief gedrag beter te presteren en te innoveren.

Bewezen resultaat

 

 

Meer dan de helft van de grootste organisaties ter wereld hebben de directe connectie herkend tussen hun succes en onze trainingsconcepten. We hebben wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen getraind, waarbij onze klanten de volgende resultaten hebben ervaren:

 • Kwaliteitsverbetering van 30 tot 40%
 • Klachtenreductie tot 90%
 • Omzetgroei tot 50%
 • Groei van medewerkerstevredenheid tot 80%
 • Verhogen productie cyclus snelheid tot 70%
 • Veiligheid/compliance verbeteringen van 40 tot 60%

Zie klantresultaten

Internationale waardering
voor onze trainingsconcepten

 • De Crucial Conversations en Influencer trainingen hebben de titel “Top Training Product of the Year” gekregen van Human Resource Executive Magazine.
 • De unieke leervideo’s die door de gehele training worden gebruikt hebben meerdere eervolle vermeldingen gekregen voor kwaliteit, originaliteit en productie.
 • VitalSmarts is de thuisbasis van de vier New York Times bestseller boeken behorende bij de gelijknamige trainingsconcepten: Cruciale Gesprekken (Crucuial Conversations), Beïnvloeden van gedrag (Influencer), Cruciale Feedback (Crucial Accountability) en Persoonlijke Verandering (Change Anything). Van de boeken zijn in totaal meer dan 3 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht in meer dan 30 talen.

HRE Award WinnerBezoek onze ‘Press Room’

Wetenschappelijk onderbouwde trainingsconcepten

de afgelopen 30 jaar hebben we succesvolle bedrijven en mensen bestudeerd om te ontdekken wat de besten onderscheidt van de rest.

Met Onze observaties hebben we effectieve gedragspatronen kunnen vaststellen die toegepast werden door succesvolle personen in diverse branches, beroepsgroepen en culturen.

De uitkomst is vertaald in onze wetenschappelijk onderbouwde trainingsconcepten, waarin we focussen om deze best-practice gedragspatronen te leren aan medewerkers op alle niveaus, van top management tot aan de werkvloer.

Wanneer uw organisatie deze gedragspatronen adopteert, zult u gedragsveranderingen opmerken die leiden tot verbetering in: kwaliteit, productiviteit, kostenbewustzijn, betrokkenheid, motivatie en andere belangrijke kwaliteitsindicatoren die bepalend zijn voor het resultaat.

Zie ons onderzoek